Wilt u uw ruimte ook op buurtruimteverhuur.nl?

De voordelen:

Buurtuimteverhuur biedt de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren voor uw organisatie, door ruimten die tijdelijk beschikbaar zijn (avonden, weekenden, vakantieperiodes, enz.) te verhuren.

De site betekent voor iedere verhuurder een grote vermindering in werk en kosten. Huurders kunnen meteen zien of een ruimte vrij is en kunnen meteen boeken, zodat er niet veel overleg- en afrekenkosten zijn.

Het plaatsen van uw ruimte(n) op de website gaat volledig digitaal en snel.

Buurtruimteverhuur maakt het ook mogelijk om op elk moment van de dag een overzicht te krijgen van de verhuurresultaten. En het kan ook in een handomdraai inzicht geven in wie wanneer en waarom de ruimtes huren.

Door gebruik te maken van kortingscodes kunt u speciale doelgroepen kortingen op het huurtarief aanbieden.

 

De spelregels

Voor het verhuren via buurtruimteverhuur gelden een aantal spelregels en afspraken. Een overzicht daarvan, inclusief een invulformat om uw ruimte(n) op de website te kunnen zetten, vindt u hier:

concept contract

aanmeldingsformulier 

Belangstelling?

Vul bovenstaande formulieren in of neem dan contact met ons op!

U kunt hier klikken om naar onze contact pagina te gaan.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.