WELKOM BIJ BUURTRUIMTEVERHUUR

Buurtruimteverhuur is een onafhankelijke stichting, met als missie om dynamische en duurzame communities te creëren. Dit doen we o.a. door het bieden van dit online platform, waarop iedereen gemakkelijk en snel ruimtes in de buurt kan zoeken, boeken en betalen. 

Buurtruimteverhuur is geïnspireerd door de deeleconomie, waardoor gebouwen met een maatschappelijke functie optimaal gebruikt worden door de mensen uit de buurt of andere bezoekers.

Het bestuur van de stichting bestaat uit vertegenwoordigers uit het sociaal domein.

Waarom buurtruimteverhuur?

Wij geven huurders toegang tot unieke ruimtes in de buurt en stellen verhuurders in staat om extra inkomsten te generen. Wij beperken ons niet tot één sector, maar bieden een breed overzicht van gebouwen uit sport, onderwijs, welzijn, cultuur, enz. 

Bij Buurtruimteverhuur boekt en betaal je de ruimte zelf online wanneer het jou uitkomt. Zo ben je er zeker van dat de ruimte op de gehuurde dag voor jou is en heb je achteraf geen kosten! 

Buurtruimteverhuur is een boekingssite met landelijke dekking, waardoor het ook mogelijk is om ook buiten je eigen buurt of gemeente een ruimte te huren.

Buurtruimteverhuur verhuurt tegen niet commerciële tarieven; de opbrengsten komen ten goede aan de verhurende maatschappelijke organisaties.

Meer informatie? Bekijk hier onze brochure. 

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.