U bekijkt nu de ruimte: Keuken Terphoes van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

Deze ruime professionele keuken is 40 m2 groot. Hij biedt met zijn 4 kookplaten en 4 ovens mogelijkheden om met meerderen te koken, kooklessen te volgen of bij feesten en partijen catering te (laten) verzorgen. Alle benodigdheden voor gebruik voor grote groepen zijn aanwezig inclusief professionele afwasmachine.


Huisregels +

Voordat er sprake is van een definitieve boeking moet er eerst telefonisch overleg zijn opnemen met de beheerder of via reserveringen@terphoes.nl. Het is voor deze ruimte van belang dat de verwachtingen over en weer besproken worden, het tarief doorgenomen wordt en eventuele aanvullende voorieningen worden doorgenomen. 


Details +
Maximum aantal personen: 8
Uurtarief: €28
Weekendtarief: €63
Schoonmaakkosten: €25
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Het gebouw waar deze ruimte zich bevindt staat momenteel op inactief en daarom kunnen er voor dit gebouw geen boekingen gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.