U bekijkt nu de ruimte: Game- en danszaal/kelder van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

De kelder is een zaal van bijna 100 m2. Deze licht geschilderde ruimte met spiegelwand biedt de mogelijkheid om muziek- en danslessen te geven. Door zijn inrichting wordt de ruimte veel gebruikt voor e-sport.


Huisregels +

Neem voor het boeken van een activiteit of een feestje eerst telefonisch contact op met de beheerder 053 8512611 of mail reservering@terphoes.nl om zo de verwachtingen op elkaar af te stemmen en over de aanvullende kosten te spreken. Maar ook omdat buurtbewoners mogelijk gebruik kunnen maken van een kortingscode!  


Details +
Maximum aantal personen: 30
Uurtarief: €44
Weekendtarief: €101
Schoonmaakkosten: €15
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Het gebouw waar deze ruimte zich bevindt staat momenteel op inactief en daarom kunnen er voor dit gebouw geen boekingen gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.