U bekijkt nu de ruimte: Game- en danszaal/kelder van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

De kelder is een zaal van bijna 100 m2. Deze licht geschilderde ruimte met spiegelwand biedt de mogelijkheid om muziek- en danslessen te geven. Door zijn inrichting wordt de ruimte veel gebruikt voor e-sport.


Huisregels +

Neem voor het boeken van een activiteit of een feestje eerst telefonisch contact op met de beheerder 053 8512611 of mail reservering@terphoes.nl om zo de verwachtingen op elkaar af te stemmen en over de aanvullende kosten te spreken. Maar ook omdat buurtbewoners mogelijk gebruik kunnen maken van een kortingscode!  


Details +
Maximum aantal personen: 30
Uurtarief: €44
Weekendtarief: €101
Schoonmaakkosten: €15
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Direct boeken:

Kies in het overzicht de datum uit waarop u de ruimte wilt boeken. U krijgt dan een overzicht van die dag te zien. U kunt daarna de gewenste tijden selecteren door er op te klikken. Uw boeking dient minimaal 30 minuten lang te zijn.

Het dagoverzicht wordt geladen...Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.