U bekijkt nu de ruimte: Blauwe kamer / kantoor 1 van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

De Blauwe Kamer heeft een kantoorindeling. De ruimte heeft een oppervlakte van 18 m2 en is ingericht met bureaus.

 

WIL JE DEZE RUIMTE HUREN? WE BESPREKEN GRAAG VOORAF OF JOUW WENSEN OVEREEN KOMEN MET HET AANBOD DAT WE HEBBEN. BEL ONS 053 8512611 OF MAIL VIA RESERVERINGEN@TERPHOES.NL


Huisregels +

De ruimte is geschikt als werkruimte voor maximaal 4 personen per keer. Eventueel ook in te richten als vergaderruimte voor een gezelschap van maximaal 6 personen. 


Details +
Maximum aantal personen: 4
Uurtarief: €9
Weekendtarief: €21
Schoonmaakkosten: €0
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Het gebouw waar deze ruimte zich bevindt staat momenteel op inactief en daarom kunnen er voor dit gebouw geen boekingen gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.