U bekijkt nu de ruimte: Paarse Zaal / grote zaal van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

Deze grote zonnige ruimte van 85 m2 wordt overdag gebruikt voor meerdere groepen die aan een activiteit werken, maar is ook geschikt als vergaderruimte voor een groot gezelschap. 


Huisregels +

Ruimtes in het Terphoes zijn voor buurtbewoners te huur met korting. Neem voordat je huurt eerst telefonisch contact op met de beheerder of via reservering@terphoes.nl. Je ontvangt dan een kortingscode waarmee je goedkoper kunt huren.


Details +
Maximum aantal personen: 25
Uurtarief: €35
Weekendtarief: €45
Schoonmaakkosten: €0
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Direct boeken:

Kies in het overzicht de datum uit waarop u de ruimte wilt boeken. U krijgt dan een overzicht van die dag te zien. U kunt daarna de gewenste tijden selecteren door er op te klikken. Uw boeking dient minimaal 30 minuten lang te zijn.

Het dagoverzicht wordt geladen...Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.