U bekijkt nu de ruimte: Paarse Zaal / grote zaal van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

De Paarse zaal is een grote zonnige ruimte van 85 m2. Hij wordt op werkdagen overdag gebruikt voor meerdere groepen die aan een activiteit werken. 's avonds en in het weekend is hij ook geschikt als vergaderruimte voor een groot gezelschap. 


Huisregels +

Ruimtes in het Terphoes zijn voor buurtbewoners te huur met korting. Neem voordat je huurt eerst telefonisch contact op met de beheerder of via reservering@terphoes.nl. Je ontvangt dan een kortingscode waarmee je goedkoper kunt huren.


Details +
Maximum aantal personen: 42
Uurtarief: €35
Weekendtarief: €80
Schoonmaakkosten: €25
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Het gebouw waar deze ruimte zich bevindt staat momenteel op inactief en daarom kunnen er voor dit gebouw geen boekingen gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.