U bekijkt nu de ruimte: Oranje zaal / kleine zaal van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

De Oranje zaal is een grote zonnige ruimte van 56 m2, aangrenzend aan de grote (professionele) keuken. Hij kan gebruikt worden als vergaderzaal, maar is ook geschikt om een feestje of conferentie te houden. Zeker als de vouwdeur weggeschoven is, ontstaat er samen met de Paarse zaal / grote zaal een heel grote ruimte die zeer geschikt is voor evenementen met grote groepen. 


Huisregels +

Als je voor het eerst bij ons huurt of als je een feest wilt houden, neem dan eerst contact op met de beheerder om goed af te stemmen of de ruimte kan voldoen aan de wensen en om aanvullende kosten als beheerderskosten goed door te nemen. 

BEL ONS 053 8512611 OF MAIL VIA BEHEER@TERPHOES.NL EN NEEM DOOR WAT ER MOGELIJK IS. DAN KUN JE DAARNA BOEKEN VIA DEZE SITE.


Details +
Maximum aantal personen: 25
Uurtarief: €22
Weekendtarief: €51
Schoonmaakkosten: €15
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Het gebouw waar deze ruimte zich bevindt staat momenteel op inactief en daarom kunnen er voor dit gebouw geen boekingen gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.