U bekijkt nu de ruimte: Groene kamer/Vissenkom van gebouw: 't Ni-je Terphoes


Beschrijving +

De groene kamer is een zonnige vergaderruimte van 30m2 met aanrecht. Behalve als vergaderruimte is deze vanwege de lichtval ook geschikt om teken- of schilderlessen te geven.


Huisregels +

Bewoners en maatschappelijke organisaties kunnen in het gebouw tegen laag tarief huren. Neem om dat te regelen contact op met reserveringen@terphoes.nl; je krijgt dan een kortingscode waarmee je de huur verder digitaal via deze site kunt regelen.


Details +
Maximum aantal personen: 12
Uurtarief: €12
Weekendtarief: €28
Schoonmaakkosten: €10
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:
- 1 kan koffie
- 1 kan thee
- 2 kannen koffie
- 2 kannen thee

Het gebouw waar deze ruimte zich bevindt staat momenteel op inactief en daarom kunnen er voor dit gebouw geen boekingen gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.