U bekijkt nu de ruimte: Zaal Dijckzigt van gebouw: Het Huis Utrecht


Beschrijving +

Zaal Dijckzigt is een ruime en hoge zaal en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zoals clubavonden, kaartverenigingen, bingoavonden en rommelmarkten. Ook worden er presentaties gegeven, vergaderingen gehouden en opvoeringen gedaan. De zaal bevat een podium, een microfoon en een beamer. Door het plaatsen van een gestorte vloer is deze ook geschikt voor dansen, yoga en andere gymnastische oefeningen.

 De zaal is in te richten met ruim 120 stoelen in bijvoorbeeld een theateropstelling, een vergaderopstelling of naar eigen inzicht. 

 In de zaal zit een bar met een volledige horecavergunning en er is een ruime keuken met professionele apparatuur. Daarnaast bevat de zaal 2 schuifwanden om de zaal in 3 gelijke stukken te verdelen voor bijvoorbeeld het opsplitsen van groepen en activiteiten.

 De vergunning is tot 01.00 uur 's nachts en de bar wordt bemenst door vrijwilligers die u van een hapje of een drankje kunnen voorzien tegen redelijke prijzen. Koffie/ thee 1,50, limonade 1,80 en bier 2.00 euro.


Huisregels +
  • De zaalhuur bedraagt 25 euro per uur en voor non-profit organisaties 15 euro per uur. 
  • Consumpties kunnen op een rekening of direct per persoon afgerekend worden.

Details +
Maximum aantal personen: 120
Uurtarief: €25
Weekendtarief: €34
Schoonmaakkosten: €0
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:

Het gebouw waar deze ruimte zich bevindt staat momenteel op inactief en daarom kunnen er voor dit gebouw geen boekingen gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.