U bekijkt nu de ruimte: Paviljoen C van gebouw: Sportpark Marco van Basten


Beschrijving +

Paviljoen C zit vast aan de korte zijde van onze bar. Ondanks dat is ook deze ruimte via een tussenwand goed af te sluiten van de overige paviljoendelen. Hierdoor dus geschikt voor alles van formeel tot informeel.

  • De ruimtes zijn niet geschikt voor kinderfeestjes! Borrels en andere feesten zijn wel mogelijk. 

Huisregels +

Details +
Maximum aantal personen: 30
Uurtarief: €30
Weekendtarief: €30
Schoonmaakkosten: €25
Borgkosten: €0
Aanwezige faciliteiten:
Optionele faciliteiten:

Direct boeken:

Kies in het overzicht de datum uit waarop u de ruimte wilt boeken. U krijgt dan een overzicht van die dag te zien. U kunt daarna de gewenste tijden selecteren door er op te klikken. Uw boeking dient minimaal 30 minuten lang te zijn.

Het dagoverzicht wordt geladen...Voor boekingen over meerdere dagen of herhalende boekingen over een heel jaar kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is alleen mogelijk wanneer u meer dan 10 boekingen tegelijk wilt maken.

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.