Welkom bij gebouw de derde Schinkel



Nieuw! Bekijk hier de virtuele tour van de derde Schinkel!


De derde Schinkel is een typisch schoolgebouw uit de 20-er jaren van de vorige eeuw. Kijk naar gevel met zijn Amsterdamse wapen, de hoge ramen met kleine ruitjes en de brede toegangsdeur.

De 3e Schinkelstraat ligt in Amsterdam Oud-Zuid in het gebied tussen het Hoofddorplein en het Vondelpark. Het gebouw herbergt naar de ruimte De Gravin nog andere voorzieningen in huis. Via de Regenbooggroep is er cateraar gevestigd en verschillende bedrijven met sociaal werkplekken zoals een drukkerij, een boekbinderij, een klussenbedrijf en een naaiatelier. Het gebouw heeft daardoor de levendige uitstraling als een plek waar van alles ondernomen wordt.

Het gebouw bestaat uit 2 etages met verschillende werkateliers en -ruimtes waarvan alleen de zaal "De Gravin" wordt verhuurd.




Onze ruimtes:


De Gravin

De Gravin


Maximum aantal personen: 60
Uurprijs: €75
Weekendprijs: €75

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.