Welkom bij gebouw De SpringplankNieuw! Bekijk hier de virtuele tour van De Springplank!


Brede School de Springplank ligt in de wijk Bos en Lommer tussen de Hoofdweg en de A10. Het gebouw is in 2013 volledig verbouwd in de oorspronkelijke stijl van architect Van Eesteren. In het gebouw zijn allerlei ruimtes te huur voor verschillende activiteiten. Kijk hier naar de mogelijkheden en kies een ruimte uit voor uw activiteit. Bij ons is veel mogelijk!

Voor dit gebouw is van belang te weten:

  • Voor instructie over de toegang tot de ruimte en het gebouw buiten schooltijd kunt u contact opnemen met de huismeester. Voor huurders van ruimtes in het weekend of in de avond geldt dat u op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur geïnformeerd kunt worden.
  • U kunt alleen die ruimte(n) gebruiken die u heeft geboekt. Als u naar andere ruimten gaat kan het zijn dat het alarm af gaat (verschillende delen van het gebouw hebben verschillende alarmcodes). De kosten voor het aflaten gaan van een alarm zijn voor uw rekening!
  • De buitenruimte aan de achterkant is niet te huur vanwege de overlast die het geeft aan de omwonenden. Er is een groot openbaar speelveld aan de voorkant van het gebouw dat door uw gasten gebruikt kan worden.
  • LIVE MUZIEK IS NIET TOEGESTAAN. 
  • Feesten zijn van ma t/m do niet toegestaan! Voor vragen of meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Springplank of buurtruimteverhuur.
  • LET OP! Boeken van een feestje op dagen buiten het weekend zal leiden tot het ter plekke beëindigen van het feestje zonder teruggave van het reeds betaalde geld.
Onze ruimtes:


aula met keuken

aula met keuken


Maximum aantal personen: 100
Uurprijs: €45
Weekendprijs: €45

creatieve ruimte

creatieve ruimte


Maximum aantal personen: 10
Uurprijs: €30
Weekendprijs: €30

kleine sportzaal

kleine sportzaal


Maximum aantal personen: 20
Uurprijs: €35
Weekendprijs: €35

kleine vergaderzaal

kleine vergaderzaal


Maximum aantal personen: 20
Uurprijs: €30
Weekendprijs: €30

sportzaal

sportzaal


Maximum aantal personen: 75
Uurprijs: €50
Weekendprijs: €50

spreekkamer

spreekkamer


Maximum aantal personen: 4
Uurprijs: €20
Weekendprijs: €20

Inloggen

Als u al een account heeft kunt u hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben kunt u dat meteen doen door het aanmeld formulier in te vullen.

Email:
Wachtwoord:
Mij onthouden:


Aanmelden

Door een account aan te maken kunt u in de toekomst veel sneller uw boekingen maken. U kunt met een account ook uw gemaakte boekingen bekijken en zelfs aanpassen! Als u al een account heeft kunt u hier klikken om in te loggen.

Naam/Organisatie:
Telefoonnummer:
Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:
Alle velden zijn verplicht. Wij zullen uw email adres nooit doorverkopen of voor commerciƫle doeleinden gebruiken.